Sjøsiden farge

Sjøsiden Farge AS

Sjøsiden Farge AS er en del av Nordsjö-kjeden. Nordsjö-kjeden består av faghandel innenfor maling, tapet, tepper m.m. Sjøsiden Farge er lokalisert i Stjørdalen.

Vår leveranse bestod av komplett kassesystem med PCKasse programvare, merkesystem, skanningfunksjonalitet og tilknytning til sentral varedatabase som vi har utviklet for kjeden. Sammen med Verifone, så har vi laget en egen kjedeavtale som medlemmene nyter godt av ift priser og funksjonalitet. I dag, hvor mye kjøpes inn i valuta, så er det viktig at priser til enhver tid er oppdatert. Dette har vi utviklet en løsning for slik at de som driver butikken ikke trenger og bruke mye tid på det.

Her får du alt fra alle regnbuens farger i maling til kvalitetsgulv. De ansatte i butikken har høy kompetanse på produktene de selger, så her kan du være sikker på at du får riktige produkter til ditt prosjekt.

Normalt sett, så ville vi ha vært tilstede vedrørende både opplæring og åpningsdag, men dagens situasjon gjør at vi må jobbe litt annerledes. Denne gangen ble alt sendt opp med Bring, oppkobling og opplæring ble gjort over video med Teams.

Ønsker du å fornye ditt kassesystem? Eller trenger kjeden en oppgradering og flere integrerte tjenester? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *