Velkommen til oss, Jakob!

Hils på vår nyeste ansatt

Jakob Solås er ansatt som lærling hos oss. Han er lærling i det som heter dataelektronikerfaget VG3. Dataelektroniker er et veldig spennende og stort fag som inneholder mange tekniske læremål, men også helt elementære ting som kundebehandling. 

Er det en ting Jakob allerede er helt rå på, så er det kundebehandling. Han lever etter prinsippet, man har to ører og en munn, Det betyr at du skal lytte dobbelt så mye som du snakker. En filosofi som er enkel og samtidig helt genial. Han er allerede godt likt blant kundene våre og daglig leder har fått skryt for hans engasjement.

Bildene over representerer godt hva Jakob står for. Teknisk interesse og ikke redd for å prøve seg frem. Ringer du vår support, så kan det hende det er Jakob du treffer på. Han vil gjerne løse det som kommer inn, så hvis det ikke er bråhast med løsning der og da, synes han det er fint å studere seg frem til en løsning. Vi andre i selskapet setter stor pris på alle kunder som synes det er fint at vi har med oss lærling ute på oppdrag. Det er en fin måte å utvikle seg selv på og ikke minst lære masse nytt. 

Vi er ydmyke og stolte over at Jakob valgte oss som sin arbeidsplass for å fullføre utdanningen sin. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *