De fleste har hørt om skyen når det snakkes om IT, men hva betyr det egentlig for deg og din bedrift? Vi leverer skytjenester fra datasenter i Sandefjord og tjenester igjennom Microsoft. Skytjenester betyr at den tradisjonelle serveren som inneholdt regnskapsprogrammer, dokumentmapper og e-post flyttes over til servere som står på datasenter med lynraskt internett. Den tunge investeringen i servere til mangfoldige tusen forsvinner og du leier heller plass hos oss.

Våre kunder er regnskapsførere, håndverkere, salgsbedrifter og industri. Tjenestene vi drifter for våre kunder er alt fra regnskapssystem til fagsystem for håndverkere. Her er en liste over de mest populære tjenestene kunder har flyttet til oss.

Sikker backup av alle data. Flytter du tjeneste over til oss, så tar vi oss av backup. Bedriftens data vil bli tatt backup av som standard en gang i døgnet. Hyppigere backup kan settes opp mot et pristillegg. Backup gjøres igjennom Veeam som er en av verdens beste løsninger for backup. Det betyr at hvis ulykken er ute, så kan vi få alt opp igjen innen kort tid for å minimere bedriftens nedetid. 

Backup blir lagret på to forskjellige fysiske lokasjoner som sørger for at dataene er trygge hvis det skulle oppstå brann, flom eller naturkatastrofer. 

Kostnaden for å flytte server og tjenester til skyen kommer an på antall ansatte som skal ha tilgang og hvor tunge tjenester som skal kjøres. Men, for å ta et eksempel, så får man en god server til 1500,- pr mnd som passer fint til 1-4 ansatte. Endrer behovet seg, så kan vi øke kapasiteten og dere vil få et tilbud i forkant av en slik oppgradering.